Modele de scari interioare cu mocheta

Mocheta este o reclamatiile foarte comoda pentru acoperirea pardoselilor de Interior, deoarece Joaca un ROL important en design-UL – per ansamblu – al spatiului, Dar Este, in acelasi timp, si un foarte bun izolator TERMIC. 4. Reducerea zgomotului. Datorita tehnologiei moderne, apartamentele de bloc sunt DIN ce in ce mai zgomotoase: televizoare cu Ecran Mare, speakerphone-URI, calculatoare si sisteme performante de amplificare a sunetului, toate pot fi deranjante pentru vecini. Mocheta absoarbe aceste vibratii sonore, mai ales daca are aplicata dedesubt un strat suport de calitate cum ar fi sous-jacent. Astfel, va functiona ca o bariera fonica, reducand transmiterea sunetului catre apartamentele de mai jos. C`est Mocheta. Usor de folosit si, Desigur, aplicabila doar pe scarile interioare, este o varianta Poutine mai scumpa decat Parchetul, Dar CEI care o Aleg o prefera pentru unitatea cu stilul casei si pentru Caldura suplimentara (EP care o aduce DIN Punct de, izoland mai bin, Dar Si Estetic). Scarile, Al fel ca si holurile, sunt cele mai circuler spatii de trecere dintr-o Casa, de aceea criteriile dupa Care se face Alegerea tipurilor de Detectiv sunt rezistenta la uzura si trafic. De asemenea, intrétinerea Lor trebuie sa fie usoara, in ASA fel incat sa poata fi maturate (sau aspirate) si spalate cu un MOP, pentru ca aceasta operatiune se va face destul de frecvent. Mai sunt importante rezistenta la Patare si udare, Dar mai ales calitatile antiderapante, pentru a se Evita alunecarea pe ele (mai ales in cazul pielarilor exterioare, mai expuse umiditatii, ploilor si zapezii). Scarile DIN Beton au nevoie in cazul locuintelor rezidentiale, dar nu numai, de o placare.

De asemenea, exista posibilitatea sa se doreasca pe viitor o modificare a aspectului sau o simpla schimbare de décor. Usor de folosit si, Desigur, aplicabila doar pe scarile interioare, mocheta este o varianta potrivita, iar CEI care o Aleg o prefera pentru unitatea cu stilul casei si pentru Caldura suplimentara (EP care o aduce DIN Punct de, izoland mai bine, Dar Si Estetic). Pasul de lucru 1Mocheta poate fi montată Numai pe scări care sunt potrivite acestui SCOP. Treptele trebui să fie drepte, plane și neacoperite de Alte materiale pentru pardoseli. Plăcile ceramice nu trebuie îndepărtate. După chituire, acestea Devin o suprafață adecvată pentru montarea mochetei. Pasul de lucru 9Mocheta de PE scară trebuie să suporte multe. DIN această cauză, se va aplica adeziv PE mochetă și PE treaptă. Aplicați adezivul mai întâi PE bucățile croite de mochetă. Aplicați puțin adeziv DIN doză PE doSul mochetei, apoi întindeți-l cu un șpaclu japonez pana la margini. Este suficient un film subțire de adeziv.

Lăsați apoi bucățile de mochetă să se aerisească, fără a le suprapune. Puteți realiza lipirea Abia după ce filmul de adeziv se simte uscat la atingere. 3. siguranta. Mocheta este ideala pentru amortizare pasilor, reduire la Zero riscul alunecarilor si leziunile produse de eventuale cazaturi. Aceasta ofera protectie pentru intreaga Familie, Dar mai ales pentru Copiii MICI si persoanele in varsta.