Modele de cusut pe etamina simple

Modelul a fost tăiat apoi pe format DL, căci aveam carton pentru această dimensiune. Am folosit cu grijă un Perforator de margine, ERAM la limitá să Tai cusătura, și a urmat pregătirea finală, căci simple, așa cum au ieșit de la cusut, nu Puteau să rămână. În fiecare an Iris și-a confecționat singură mărțișoarele, Începând de la grădiniță. Anul acesta a ales să coasă PE etamină, și rolul meu a fost să găsesc sau să improvizez MODELE simple și MICI, Care să încapă Într-un pătrat de aproximativ 10-15 puncte, astfel încât să poată fi purtat ca mărțișor. Dacă EA poate alege un Model, și după ce l-a învățat să-l multiplicce Rapid în Cât mai multe exemplare (mai nou bărbații Familiei DAU cadou mărțișoare făcute de EA, după negocieri acerbe), UE préfèrent să execut modelul o singură dată, éventuellement cu MICI variații. PE Matador nu i-a plăcut să coasă, este mai migălos și nu așa simplu ca PE etamină, unde IEI găurile la rând. Așa că la MODELE compatibile cu broșele pe care le aveam am lucrat doar eu. Acolo unde modelul s-a dovedit prea Mare pentru suport, am ales să nu mai fac muște, ci Punct de goblen. Modelele sunt Extrase DIN volumele despre cusături tradiționale, și adaptate la dimensiuni. Modelul pentru cusut l-am creat pe Loc.

aveam, de la o felicitare precedentă, Frunza de hârtie decupată, i-am thermolaquée Vârfurile, și asta a fost. Însă cele trei Ore în Care IRIS a cusut au fost o “plăcere”. I-am explicat că TEHNICA implică răbdare, ordine și disciplină, Dar ți-ai găsit… la a Treia Frunză aproape că ar fi plâns de ciudă, însă “pentru Moșu” niciun effort nu e prea Mare! Modelele găsite pe net le redimensionez și le folosesc așa cum am eu nevoie de ele – pentru felicitările MICI mai ales. Chiar Dacă sunt poze Care mărite se deteriorează calitativ, oricum folosesc coala printată doar pentru a transfera apoi modelul PE carton, prin perforare. PE cartonul de lucru nu este nici MAçar o Linie trasată. Pentru cusut folosesc ACE de mărgele, foarte subțiri și finuțe, pentru că nu lărgesc găurile. La fel, și PE acestea le realizez cu un AC subțire. AM cusut și cu mătase, un FIR delicat, Care, la o cantitate Mare a cusăturilor, oferă un rezultat mult mai plăcut.

Însă nu am mătase în toate culorile, și préfèrent să COS cu ață de papiotă. Nu lucește, Dar este OK ca rezultat. Nu recomand ața mai groasă, căci se încarcă excesiv tabloul. Modelele de globuri nu mi-au ieșit cum am vrut, în primul rând din cauza firului, mult prea gros. PE cel Roșu l-am cusut simultan cu Două Fire, o împunsătură cu Roșu, una cu galben, deși în póza nu se vede împletitura la care am muncit Atât! Cel Verde am vrut să-l FAC după indicații, însă firul prea gros transforma modelul în ceva… greu de acceptat, așa că am renunțat și am improvizat. Ca de obicei, m-am apucat și toamna aceasta de cusut felicitări pentru blog. Aveam un motiv în plus – atelierul pe care urma să-l am la Târgul de carte și pentru care aveam nevoie să Testez Naomi MODELE simple, accesibile copiilor. Modelele propuse de ultimul numar al colecției idei Creative nu erau chiar pentru începători absoluți… așa că am luat Acul și am început să încerc să văd ce IESE. Setul de decorațiuni de la Daco incluent, PE lângă multe pietricele verzi, la care nu le găsisem pana acum un sens, și steluțe, Dar și fulgi de Nea colorați, verzi și roșii.